Zoeken naar wij jaar

Uw zoekactie voor wij jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Wie deze morgen op de massagetafel
Alleen antwoorden bij interesse. Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
gisteren
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt. Mvg! ;)  
gisteren
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Gloryhole
Hallo ik ben thomas 33 jaar en zoek iemand die een gloryhole heeft ik zet er mij achter, jij steekt u pik erin en ik verwen u, graag ook ouderen xx  
gisteren
Hey 31 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Wederzijds pijpen/rukken
Hey, ik zoek voor morgenavond iemand van max 35 jaar om te pijpen/rukkenen en me te laten pijpen/rukken Mijn stats zijn 95/185/14 niet veel ervaring, ….foto bij reactie is pluspunt dan krijgt u 1 terug Ik kan ontvangen en me verplaatsen in de regio Grtjs  
gisteren
Dokter P 42 jaar Limburg - HASSELT
Kinky onderzoek voor jongeren geboden
Jongeren van 20 tot 35 jaar kunnen zich melden voor realistisch en grondig onderzoek met fysische en medische keuring. Ik ontvang thuis te Hasselt, raadpleging diurt ongeveer anderhalf uur.  
gisteren
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ben 29 jaar van gent zoekt oude man in de donkere kamer zijn lul masseren en op mijn kont klaar komen ik kan niet ontvangen allen omgeving gent  
gisteren
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
gisteren
Pijpslet 30 jaar Antwerpen - Boom
Dinsdag 21/05
Dinsdag 21 mei ga ik een kamertje huren in het roomotel in boom. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk mannen afkomen en mijn mond komen volspuiten. Dit zou in de namiddag gebeuren. Het is discreet en het gebeurt lekker snel. Stuur me bij interesse een mailtje. Leeftijd tot 55 jaar en hygiene gevraagd alsook geboden.  
gisteren
Samuel 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lang geleden en nog eens zin
Een jaar of twee paar keer afgesproken met openminded gast, maar hij heeft relatie nu. Wil wel nog eens beleven wat ik toen heb meegemaakt, daarom dit bericht. Wil veel doen en je verwennen of wat er voorgesteld wordt. Respect en netheid staat bovenaan. Wie zin?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10